Pregnancy news

Sadly, and as we have suspected for a while now, Kayleigh has been confirmed not pregnant. We were looking forward to this litter, so it is disappointing news. Tomorrow, Alannah (pictured) is scheduled for an ultrasound. Fingers crossed we get more positive results.

Dessverre har vi nå fått bekreftet det vi mistenkte, at Kayleigh ikke er drektig. Vi så veldig fram til dette kullet, så det er skuffende nyheter. I morgen skal Alannah (på bildet) inn til ultralyd. Vi krysser fingrene for positive resultater.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Linda Mills

Tjøme - Norway
Strömstad - Sweden

linda@kensingtongatecollies.com

KENSINGTON GATE

Rough Collies - Langhåret Collie

  • Facebook - White Circle

© 2016 by Kensington Gate Collies. Created with Wix.com