Kensington Gate Kennel Camp 2016

The 2016 Kensington Gate Collie Camp is over and we have had a wonderful weekend together. We had a fantastic obedience instructor, we have gone for beautiful hikes in the sunshine, enjoyed meals together, watched Lassie and had a doggy photo shoot. There were puppy buyers who couldn't make it this time, but we hope you can join us next year! Go Team Kensington Gate!

Kensington Gate Kenneltreff 2016 er over og vi har hatt en fantastisk helg sammen. Vi hadde en flott lydighetsinstruktør, vi har vært på herlige turer i påskesola, delt måltider, sett på Lassie og hatt et photoshoot. Det var valpekjøpere som dessverre ikke fikk vært med denne gangen, men vi håper dere får være med neste år. Go Team Kensington Gate!


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Linda Mills

Tjøme - Norway
Strömstad - Sweden

linda@kensingtongatecollies.com

KENSINGTON GATE

Rough Collies - Langhåret Collie

  • Facebook - White Circle

© 2016 by Kensington Gate Collies. Created with Wix.com