New HD result


New HD result - Kensington Gate Tokyo By Night Right hip: A Left hip: D

No calcifications either side. There might be an unevenness in his pelvis, but several people say this x-ray mainly shows a dog who is not positioned straight on the table, so we will probably do another x-ray in the future to get a second opinion. However, the left hip is clearly not as good as the right and we are not going to sweep it under the carpet. Mikke's wellbeing is the most important thing and he shows no signs of discomfort - he will be evaluated by a chiropractor to make sure he can continue his training and activies that he enjoys so much. Big thanks to owner Laila Storå for taking such good care of him and for x-raying Mikke. Elbows are free.

Nye HD-resultater - Kensington Gate Tokyo By Night

Høyre: A

Venstre: D

Ingen forkalkninger.

Det kan være en skjevhet i bekkenet, men flere har reagert på at dette røntgenbildet hovedsaklig viser en hund som ikke er posisjonert rett på bordet, så vi kommer sannsynligvis til å røntge igjen i fremtiden. Det er imidlertid tydelig at venstre hofte ikke er så bra som høyre og det skal vi ikke bortforklare. Mikkes trivsel er det viktigste og han viser ingen tegn til ubekvemhet. Han vil bli evaluert av en kiropraktor så vi kan sørge for at han fortsette å hygge seg med trening og aktiviteter. En stor takk til eier Laila Storå som tar så godt vare på Mikke og for at hun røntget ham. Han er fri på albuene.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Linda Mills

Tjøme - Norway
Strömstad - Sweden

linda@kensingtongatecollies.com

KENSINGTON GATE

Rough Collies - Langhåret Collie

  • Facebook - White Circle

© 2016 by Kensington Gate Collies. Created with Wix.com